onsdag, 27 juli 2011, 15:18

Äntligen en tidning för mig som ”näthandlar”!


Döm om min förvåning när jag hittade denna tidning på ICA… Varför har ingen berättat att en tidning för nätshoppare finns?

Tidningen är bra och den har som syfte att göra dig till en bättre nätshoppare. Jag lärde mig vad ”rabatterade gruppköp” är för något, hur jag hittar min favorit-mascara till bäst pris, bästa appen för att resa, hur jag växlar pengar online, hur jag på bästa sätt fyndar på nätauktion och hur jag shoppar säkert på nätet… (även om jag inte håller med om alla råden som ges i den artikeln.) Hur som helst så har denna tidning öppnat bra och har stor potential. Registret längst bak med webbutiker utefter kategori gillade jag skarpt och hoppas få se ännu fler e-handlare med på den listan. Som med alla såna här tidningar så är det alldeles för mycket annonser i min smak. Jag tycker inte om att betala 50 kr och får massa reklam… Det är inget unikt för denna tidningen dock. Josefin Crafoord på framsidan är lite för tunt för att sammankopplas med nätshopping, tycker jag. Få nån att ställa upp som nästan uteslutande pratar om sitt handlade eller något annat som är kopplat till e-handel.

Tidningen ges ut av Svenska WebshopsGuiden och jag är jätteglad för detta. Jag kommer läsa tidningen och det hoppas jag ni också kommer göra.

Sarah