tisdag, 13 september 2011, 15:39

Det digitala presentkortet, vilken grej!

Fick precis mitt allra första digitala presentkort i min mobil! Det var min kollega Gun som tyckte att jag behövde muntras upp nu när Sarah och Kristian är i Boston och jag är alldeles ensam på jobbet=)

Jag fick detta på min telefon

Det är en idag nylanserad app som företaget Bohemian Wrappsody AB har skapat, där man kan skicka digitala presentkort till sina vänner. Man väljer genom appen en vän ur sin Facebooklista och sedan väljer man en av de butiker som anslutit sig (några stora namn, dock inte så många ännu), det förvalda standard beloppet är på 20 eller 50 SEK beroende på butik, men man kan naturligtvis välja det belopp man vill över det. Man lägger till ett meddelande och skickar iväg!

Förutsättningen är att mottagaren har en iPhone eller Android, men sen är det bara att skicka presentkort hejvilt! Har bara precis fått ett presentkort och skickat iväg ett. Detta förhöjer min köplust, helt klart. Skall bli spännande att se hur stort www.wrapp.com blir, det verkar som om ledningen har stora planer och vill ut i världen relativt snabbt efter vad jag kan tyda på deras hemsida. Lycka till säger jag, detta är en frisk fläkt i världen av ganska tråkiga shoppingappar så långt! Vad tror ni andra, GILLAR ni?