söndag, 14 augusti 2011, 19:29

Erbjuda faktura utan avgift?

Idag fullständigt tappade jag mitt temperament när jag skulle betala mina vitaminer och 3Dsecure-rutan poppade upp. För det första så kommer inte e-handlaren ihåg mina uppgifter trots att jag handlat där 4 gånger de senaste 4 månaderna och har en profil med eget konto hos dem. Så… jag får fylla i alla min kortuppgifter… IGEN. När jag äntligen är klar med det så poppar den där förbaskade rutan upp där jag har glömt min kod. I min frustration så twittrade jag ut vad jag känner för detta fenomen. Dan Nilsson och Katrin Lundgren är två fina själar som inte tappar hoppet om att jag ska lära mig lite om e-handel. De visade ganska intressanta saker för mig. Enligt Dan så har han tappat fler köp på grund av att kort och dosor förvirrar kunden när hon ska köpa. Katrin har bloggat om just detta här. Läs! Det är en order och säg gärna vad ni tycker.

Tack Dan och Katrin!