söndag, 23 september 2012, 12:13

Eye-tracking test med Nordic eCommerce Academy

Vi gör ett spännande jobb tillsammans med Mårten Angner som inbegriper att lära sig testa sin egna sajt genom både användartest och eye-tracking studie. Sen lär sig eleverna en skissteknik som visualiserar både hur man ska åtgärda och få med sig alla internt på nya ideér. Vi uppskattar mycket att Mårten sätter så tydliga redskap i elevernas händer för att förbättra sin webshop. Ett uppskattat inslag i Nordic eCommerce Academy som även ni kan få ta del av.

 

Nedan ser ni en film vi spelade in i veckan tillsammans med eleverna för att testa GrizzlyZoo


Nu erbjuder Mårten er läsare en rabatt på samma utbildning. Så för er som läser detta så är detta ett ”one-time-offer”:)

Whiteport Essential, 9 oktober, 13:00-17:00:
Den första kursen är en grundläggande skisskurs där vi går genom grunderna i skisstekniken, övar vår unika skissmetod och sätter igång och ritar koncept tillsammans. Här ingår också Whiteports skisskit i kursavgiften.
Klicka för att komma till suveränt erbjudande

Whiteport Advanced 17 oktober 08:00-12:00:
Den andra kursen omfattar mer avancerade skeden i skisstekniken som skuggteknik och att avbilda 3D objekt. Vi går också igenom avancerade metoder för storyboarding och att skissa enligt scenarier.
Klicka för att komma till ytterligare suveränt erbjudande!

Ange koden ” 500rabatt” vid beställningen så får ni just 500kr i rabatt!

Mårten kommer vara med på Nordic eCommerce Summit den 30-31 maj och där kommer det finna möjlighet att träffa honom och även testa på att göra eye-tracking tester på er sajt. Bra va?!