fredag, 23 mars 2012, 16:38

Ibland så glimmar det till…

Har i veckan varit ute på miniturné, först i Malmö sedan direkt till Stockholm. Har på dessa dagar presenterat allt nytt spännande material vi har producerat kring Mystery eShopper för de kollegor som inte varit direkt involverade i produktionen. Det är pinfärsk rapport, eHandboken som går på djupet i 5 aktuella ämnen och som skall hjälpa e-handlare till bättre försäljning, och sen en presentation på det med massa finfina bilder och exempel! Det var slutet av den hektiska shoppingperioden, nu börjar spridningen, för vi vill att alla skall vilja ta del av de intressanta saker vi har kommit fram till och uppmärksammat. Mer info om allt detta här.

Sen var det Summitradioinspelningar med några av våra partners, ett besök på Emeet, och lite andra möten, allt i en rasande fart. Och mitt uppe i detta race så glimmade det till sådär alldeles extra som det bara gör ibland! Det var i ett möte med en person som berättade om sin resa, sitt företag och sin idé och det fullkomligt lyste om denna personen. Det är sådana möten som verkligen får en att stanna upp och tänka, ja just det, det är ju därför jag tycker att e-handel är så roligt att jobba med!! Mer om det i Maj, lite hemligt än så länge;) Det är så fantastiskt att träffa människor ibland som verkligen är duktiga, vet vad de håller på med och dessutom jobbar som galningar för att få det att fungera, otroligt inspirerande!!!

Blev efter detta möte så lyrisk att jag tänkte, jamen jag startar egen e-handel, det verkar ju super enkelt, vad skall jag då sälja? Kanske all bråte på min vind? En slags loppis på nätet, köp Lenas gamla prylar??? Nä….kanske får fundera lite mer på den idén? Och förfäras nu inte, jag VET att det inte bara är sådär enkelt, men när man träffar människor som får det att LÅTA som ett tu tre, så blir man så peppad.

Ha nu en trevlig helg ute i solen, och skall ni shoppa, så gör det i närmsta mobila grunka ni hittar, så slipper ni lämna solstolen…..det funkar nämligen alldeles utmärkt!