fredag, 22 juli 2011, 13:33

Jag är kär….

…i min nya fina Nespressomaskin=) Jo, det är sant! Jag råkade fylla år sådär mitt i sommaren, lite för mycket, lite jämnt.. Då fick jag av mina fantastiska kollegor en fin röd Nespressomaskin. Den står och blänker i mitt annars oblänkande kök och den gör otroligt gott kaffe varje gång jag gör en kopp!

Den lilla haken med denna fina maskinen är att man endast kan beställa kapslarna med kaffet på nätet…sa min chef. Du är rolig du Kristian, det är ju i princip det enda jag gör…handlar på nätet, är så gott som expert på det. Så jag kastade ju mig genast på min dator och började utforska Nespresso.com. Jag är mycket positivt överraskad av denna sida, de säljer ju trots allt något så vardagligt som kaffe, men ändå känns det lika lyxigt varje gång jag är därinne i deras shop och skall beställa.

De har även en kundklubb, som sig bör;) Jag är numera medlem av denna klubb

Visst är det en fin design! Blir så glad när man gör något snyggt och intressant av något som annars kunde varit så fult och trist nämligen kaffekapslar=)

De har även en grym kundserice!! Jag beställer sent på kvällen en dag och vips så finns paketet på mitt uthämtningsställe nästa dag..varje gång! De har även ett uthämtningsställe i Stockholm, vilket inte hjälper mig personligen, men är en fantastisk service för de som bor i närheten. De beställer på nätet och sen är det bara att åka och hämta direkt!

Många bra och tydliga orderbekräftelser får man också, det ger lite utrymme för att något skall bli fel, jag GILLAR!! Här är ett exempel på en av dessa:

Så ja, jag är kär… i min röda fina maskin och i http://www.nespresso.com/#/se/en…suck=)