fredag, 29 juni 2012, 00:45

Köp Tom Cruise ”look” när du skvallerläser!

Att kändisar säljer kläder är väl inget nytt. Om en ny kläddesigner lyckas få en populär skådespelare ha på sig just deras klänning så blir de stjärndesigner över en natt. Alla ska ha kläder från den designern och vi ”vanliga” människor med en mindre plånbok suktar i magasin och på nätet.

Tänkte bara visa er en sak. Många utav er har sett liknande tidigare men jag skulle vilja veta varför vi inte ser mer utav detta?

”Just Jared” serverar kändis/skvallernyheter på nätet. Om vi tittar på bilder där Tom Cruise ses tillsammans med sin dotter Suri så dyker en liten flik upp i högra hörnet när jag rör muspekaren över bilden.

När jag klickar på den så kommer små punkter upp på bilden. Det visar att jag kan köpa likadan slips, kostym och skjorta som Tompa har.

Längst ner i bilden så kan jag bläddra mellan alla plaggen och se vilket märke det är, vad den kostar och var jag kan köpa den.

Klickar jag på kostymen i bildspelet så ser det ut så här:

Jag kan alltså köpa även till Sverige:)

 

Eller inte. Slipsen då?

Ah, ebay. Så här vill jag handla. Det är väldigt ofta jag ser saker på nätet som jag vill köpa med en gång. Kläder, klockor, väskor, köksverktyg, handdukar, solglasögon… osv. När jag söker för att hitta precis den varan så hittar jag det aldrig! Beskriver jag en brun väska med svarta detaljer så hittar jag aldrig rätt. Någon av er som provat detta eller vet någon i Sverige som fått till detta?

Sarah