onsdag, 7 september 2011, 15:06

Lyssnar-dokumentär om Klarnas sätt att rekrytera och ta hand om personal

Oj, vilka spännande dagar jag har haft. Nordic eCommercer Knowledge ska fortsättningsvis göra ”e-handelsdokumentärer” som vem som helst kan lyssna på helt gratis.

Vår första dokumentär kommer handla om Klarna och deras sätt att hitta bra människor som vill utvecklas i en ständigt föränderlig värld. Och det i en snabb takt! Jag är så glad att alla vi intervjuat hittills har varit så öppna och personliga.

Några saker som dokumentären kommer beröra är deras utmaningar med att hitta personer som vill hänga med i ett extremt högt tempo, har en ambition och en passion för e-handel. Vilka fördelar det finns att ha en personalstyrka med en medelålder på 27 år. Hur upplever grundarna negativ kritik från kunder och vad personer som slutat på Klarna anser om företaget? Det ni, blir något att bita i. Dokumentären kommer att vara klar inom tre veckor och jag meddelar så fort den är klar.

Tack, Sebastian Siemiatkowski, Niklas Adalberth, Victor Jacobsson, Magnus Fredin och Karl Prytz, för hjälpen så långt, ni har varit fantastiska som svarat på varenda lätt och jobbig fråga.

Idag är jag på Nordic eCommerce Academy och det berättar jag mer om i morgon.