måndag, 25 oktober 2010, 08:20

Mjölk på nätet!

Det finns en sak jag VERKLIGEN saknar att kunna beställa på nätet nämligen mjölk!!

Min familj består av 5 personer som häver i sig mjölk från morgon till kväll, och jag och min man släpar hem denna mjölk dag efter dag. Det är såååå  tråkigt och tungt! ja, jag vet att man kan köpa mat på nätet och naturligtvis kan man då slänga in mjölk i beställningen, men de andra inköpen är inte så irriterande tycker jag. Jag gör en lista och handlar en eller två ggr i veckan, inga problem. Men detta evinnerliga släpandet av mjölk gör mig vansinnig!!

Skulle man inte kunna få ha ett mjölkbud, som förr i tiden? Hittade denna site i England 

 

 

En riktig Milkman som kommer hem till en med all mjölk, på morgonen(hoppas jag) i en söt liten mjölkbil som spelar en söt mjölksång?? Alla barn blir rosiga om kinderna och skrattar glatt vid frukostbordet….okej, nu spårade det ur, men visst är det en bra affärsidé? Satsa bara på det man vill ha hem till frukost….i en söt liten mjölkbil 😉 Kanske en strålande idé för de lokala mejerierna?

Men det måste ju finnas något liknande i Norden, tänker jag då? Lyckades hitta denna sida i Norge

 

 

Frukost rett hjem, genialiskt! Man plockar ihop vad man vill ha, beställer och sen kör de hem allt på morgonen! Man behöver bara släpa sig upp till frukostbordet, sen får man färskt bröd, mjölk och tidning som ett brev på posten=)

Okej, okej, nu har det gått från mjölk till frukost, men det är inte klokt vad skönt det skulle vara!

Sverige då?? Är vi så efter??? Japp! Jag har googlat mig trött, men hittar inget liknande. Ja, om man inte bor i Stockholms innerstad såklart….då kan man få vad man vill(betala för;) men för oss som bor på vischan, nada!

Så Hemglass, tänk om! Sluta komma hem till oss varje lördag året om med glass(man äter inte pinnglass på vintern!!) kör hem mjölk, färskt bröd och tidning till mig istället!! Detta är en lysande affärsidé, kan inte någon ta bollen nu? Jag väntar vid frukostbordet med min dator i högsta hugg!