fredag, 27 april 2012, 23:18

Mycket e-handel blir det.

Vi arbetar för fulla muggar för att färdigställa allt inför årets Nordic eCommerce Summit. Det händer mycket i år och vår ambition är att visa vilket intresse e-handel har. Kanske från lite oväntat håll. Jag hoppas att jag får träffa er där och att ni uppskattar allt som summit innehåller.

I e-handelsvärlden hjälps man åt. Katrin Lundgren sitter i panelen i år och därför så hjälpte jag henne att agera catwalk-modell tillsammans med Lena. Ja, ni såg rätt. Katrin tyckte att jag och Lena skulle bli bra modeller för hennes fina trädgårdskläder. Jag passade på att ställa ett par frågor till fotografen. Det kan ni se här:

 

En trevlig upplevelse faktiskt även om jag inte tror att jag och Lena får så många flera uppdrag i den här kategorin:)

Ni har väl inte missat att vi släppte en ny e-handelsradio idag? Den handlar om Posten och emeet.