fredag, 15 oktober 2010, 13:59

Nordic eCommerce Summit 2011 – nu är vi i full gång!

Nu är vi i full gång med att planera Nordic eCommerce Summit 2011. Detta hålls den 4-5 maj på Stockholm Waterfront som nu håller på att färdigställas. Vi hade ett projektmöte på plats i går torsdag och fick se bygget växa fram inifrån.  Jag lovar att detta kommer att bli en kanonplats att vara på.  Alla tidigare bekymmer med trängsel är som bortblåst. Vi kan nu hålla det vi lovat besökare och partners; mer yta för nätverkande, mingel och plats för ännu fler besökare. Vi kommer även kunna arrangera en fest/middag på kvällen helt integrerat i konferensen.

Nedan ser ni ett par bilder från bygget. I januari öppnar de dörrarna!

Intresset fram e-handlarna är stort, flera av tidigare års besökare har mailat oss för att få veta när Nordic eCommerce Summit hålls. Många partners har redan bestämt sig för att vara en del av detta, särskilt roligt är att fler utomnordiska aktörer är intresserade (två brittiska bolag har redan tackat ja till att bli partner).

Vi vill ha förslag på talare och cases. Vi arbetar nu initialt med några Key Note speakers och några stora e-handlare. Mer information kommer efter hand.

Tveka inte att kontakta oss med tips på talare