tisdag, 3 maj 2011, 09:40

Nordic eCommerce Summit

Ja, då sitter man här dagen innan och är lite smått nervös för hur allt ska klaffa och vad alla besökarna ska tycka. Detta året har vi gjort så stora förändringar och vi har verkligen gjort det i tron om att det är detta som e-handlare får ut mest utav.

För mig som har haft äran att träffa en massa e-handlare de senaste månaderna för agendan så har det varit många AHA-upplevelser.

Här kommer lite bilder från förberedelsearbetet:

Planeringen började efter sommaren i Oslo.

 

Den nya lokalen har krävt många besök och mycket arbete. Känns det nervöst.. Ja!

 

Ett ”e-handlarbesök” som var mycket trevligt var hos Sportamore. Joakim Friedman, här nyss hemkommen från Holmenkollen, poserar. Mycket lärorikt, tack Joakim!

Starta en egen e-handel för att sälja biljetter var ett hästjobb och gick inte alls bra. Hur många nätter jag har suttit så här med Christopher Månsson kan vi inte ens räkna.

Denna mannen, Anders Lorensen Andersen, kommer ni få träffa många gånger under dagarna. Hans erfarenhet från Coolstuff kommer lysa igenom i mycket av det han säger.

Mat har vi testat, för att våra besökare ska vara mätta och glad efter lunch. Denna lilla krabat plockade vi snabbt bort från menyn…

Om ni visste hur många par skor jag har provat. Ett par av dessa valde jag tills Gun så tålmodigt sa till mig… ”Men Sarah, du ska ju springa fram och tillbaka på scenen hela dagen. Tror du att du kommer vilja ha de där obekväma skorna då?”

Så jag har köpt ett par skor jag inte kommer att använda. Titta på de mönstrade nu, noga och säga att jag är fin i dem! Så har jag inte köpt dem förgäves.

Nåväl. Jag hoppas ni kommer tycka om tycka om programmet och hela arrangemanget. Om jag är nervös? Ja… det är bara förnamnet.

Sarah