måndag, 7 maj 2012, 14:12

Nu köööör viiiiiii=)

Håller på att få ihop alla detaljer för att kunna åka till Stockholm imorgon bitti inför NES12! Sitter på kontoret med guldramar, kuddar, plastflamingo, pallar och allt möjligt annat som skall skeppas upp i tid till eventet. Det skall bli lika roligt, stressigt, spännande och fantastiskt som vanligt=) Detta året har jag varit ute i god tid och är klar med allt det jag skall göra…….tror jag…sa det förra året också, vilket resulterade till en mycket sen natt dagen innan, eller tidig morgon beroende på hur man ser på det! Sa att jag hade kontroll till en kollega nyss, hon höll på att skratta ihjäl sig;) Det blir aldrig som har tänkt sig, men allt löser sig är min erfarenhet, och så även denna gång.

Sen blir det ett otroligt bra program med så många intressanta talare, och massa symposium man kan välja emellan! Nu är jag enormt partisk men vem bryr sig väl om det i dessa e-handels tider?

Vad är det då jag skall göra på NES12? Jag hade tänkt ta hand om vår monter som i år bär en tydlig prägel av färg av Lisebergskanin!! Vi gillar färg, det har ni säkert redan märkt. Med mig i montern har jag vår fantastiska Linn som gjort sin praktik hos oss sedan i januari och vi kommer gemensamt att se till att det inte finns någon som lämnar vårt Summit utan att ha fått ett gratisexemplar av vår helt nya eHandbok! En liten guide som förhoppningsvis skall leda till bättre försäljning för e-handlare stora som små. Vi har skrivit den baserad på det vi kommit fram till i vår senaste Mystery eShopping rapport och gått in på djupet i några av de mätpunkter vi har i den. De är så fina så jag vill nästan inte ge bort dem, men SÅKLART skall jag göra det!

Sen kommer jag att göra mini Mystery eShopping test, något vi kallar Snabbtest som ger en överblicksbild av en sajt. Det kommer att ta runt 15-20 minuter att genomföra på plats, och det jag mäter är ett 40 tal punkter ur vår årliga undersökning. Detta är under summitdagarna också helt gratis så ni e-handlare som läser detta, kom till vår monter i pauserna och få ett snabbtest på er sajt…vi bjuder på något sött under tiden!

Nej hörni, nu är det dags att packa ihop vår rosa plastflamingo och dra till Stockholm, vi ses väl där?