onsdag, 13 juli 2011, 18:40

Ok, vi ska bli lite mer personliga…

Vi har fått synpunkter på att vi ska vara lite mer personliga och visa vad vi gör.

Mycket av det arbetet vi har gjort nu är att summera våren och starta för hösten. Nordic eCommerce Summit har summerats och vi är i full gång med förarbetet för nästa års NES12. Nedan ser ni lite bilder från Köpenhamn och från Göteborg. I Köpenhamn var vi och besökte Tage Andersens blomsterutställning. Det är helt enkelt en blomsterbutik där det kostar bara att gå in i butiken… Märkligt?! Inte det minsta när man kommer in och ser denna fantastiska plats. Vi söker ett exempel på någon från den fysiska världen som ger kunden en riktigt upplevelse. Kundupplevelse, alltså. Är det möjligt att göra i e-handelsvärlden? Se nedan och fundera.

Lena trivs i alla fall.

 

 

 

 

Jag tycker detta är så intressant. Jag handlar aldrig på Willys tex. Anledning? Jo, det är alldeles för otrivsamt. ICA Maxi och Hemköp gör det så trevligt att gå och handla mat. Man får smaka olika recept och det är upplagt på ett trevligt sätt. Trivsamt, helt enkelt. Willys och Lidl där sparar jag visserligen pengar men det är otrivsamt och jag vill bara bli klar med mitt handlande och komma därifrån. Hur är det med e-handelsbutiker? Är det mer trivsamt att befinna sig i vissa e-butiker… Ja absolut! Vad är det som gör att det är mer trivsamt då? Det skulle jag vilja gräva ner mig i.

Tror ni Lena frågade om hon skulle ta någon bild på mig. ICKE! 🙂

Resten av alla njöt till fullo av Köpenhamn. Kan ni gissa varför det blev en resa till Köpenhamn?

De här typerna nedan var inte alls intresserade att tala på NES12.

Manliga drinkar dracks.

Nu förstår ni varför jag bör hålla mig bakom kameran.

Summering med Voice Event efter 2011 och uppstart för 2012.

Så bra muggar! Nån som vet nån e-handel som har dessa? Det är gummi runt om så man inte bränner sig.

OK, vi är igång och har en massa ideér inför hösten. En e-handelsutbildning förbereds, det Mystery eShoppas för fullt och vi planerar riktigt spännande saker. Hörs snart!

Sarah