torsdag, 14 oktober 2010, 11:33

Såååå rätt!

Vill bara ge en eloge till PolarnoPyret som tänker så rätt i dessa ekologiska återvinningstider med secondhandfrenzy och småbarnsföräldrar som faktiskt bryr sig på riktigt(tror jag;) Blir väldigt glad när jag ser sånt här, även om det i sista änden inte ger mig så mycket mer pengar i plånboken, det är tanken som räknas! Mina barn som är stora nog för att förstå, är väldigt upptagna av att det skall vara rättvist och att vi skall vara världsföräldrar, skänka pengar till alla slags galor på tv som handlar om barn, vara fadderföräldrar osv. Detta är ytterligare en bra byggsten i deras rättvisetänk…och PoP får lite fler kunder!

Redan på första sidan så fångas jag av denna rubrik: Lämna in plagg! Smart av PoP att inte gömma detta i någon under meny, rätt på bara!

Sen hamnar jag här när jag klickat på denna rubrik:

Skärmdump av PoP Skicka Vidare Kampanj

Enkel information om hur jag kan hjälpa andra genom att lämna in mina gamla PoP plagg när jag handlar och antingen få en symbolisk slant eller en procentrabatt när jag handlar fler plagg. Sen säljs mina gamla plagg vidare och pengarna för dessa plagg går oavkortat till Plan, som är en av de mer seriösa organisationerna i mina ögon. inget krux, rakt och enkelt….och rättvist 🙂

Är ju mycket medveten om att PoP gör detta för att locka fler kunder att köpa mer, men det känns bra att när jag nu ändå skall köpa kläder till mina barn, så kan jag involvera dem i att hjälpa andra barn! Så jag är helnöjd! Tackar PoP!!