onsdag, 8 december 2010, 08:19

SIBA in i telefonen

SIBA är nästa e-handlare att satsa på en app till iPhone och Android. Ger ett ganska enkelt och smidigt intryck men har en bit kvar till att blie en e-handelsapplikation. I dagsläget fungerar det främst som en marknadsföringskampanj där dragplåstret är en kalendervariant med en rabatterad produkt per dag ”Grej of the day”.

De visar tydligt i applikationen och på sajten att de tänkt ta det vidare med möjlighet att boka varor från telefonen. Har full förståelse att de kör ut den nu även om det känns lite ofärdigt – julkampanjen är ju ett ganska självklart spår som lockar många till nedladdning.

Inget revolutionerande men inte heller en förhastad och meningslös applikation. Med sökfunktion, produktsortiment och möjlighet att leta fram sitt närmaste varuhus blir det en hjälp i julklappsjakten.

Tack för det SIBA!

Läs och ladda ner från SIBAs egen sajt

För er som, som jag själv, pysslar med lite musik på kvällskvisten kan jag också rekommendera Reverbnation’s iPhone applikation som precis släppts. Där kan du snabbt och smidigt sköta status, mailkontakt med fans och vänner för ditt Reverbnation-konto samt följa din statistik. Mina små nattliga musikäventyr i melankolipopens land hittar ni på http://www.reverbnation.com/nome