onsdag, 28 september 2011, 17:34

Tack, emeet!

Igår besökte jag emeet som gick av stapeln i Postens lokal. Arrangemanget går ut på att alla kan sätta upp sina funderingar på en vägg och alla som vill prata vidare om det ämnet går till ett gemensamt rum för att knäcka frågan.

Ingen är föreläsare utan alla som kan bidra-bidrar. Jag måste säga att jag beundrar dem som arrangerar detta. Inte bara för att det blev riktigt bra utan för att man har nerver att släppa det så fritt och inte peta i ämnen eller styra det på något vis.

Jag träffade Katrin Kodmyran Lundgren för första gången på riktigt. Och det var hennes förtjänst-inte min. Det tog inte många sekunder förens vi var inne i en dialog där jag lärde mig massor bland annat om hur man lyckas få en äldre målgrupp att handla på nätet. Parvelito anslöt sig och så hade jag lärt mig att tydlighet och att faktiskt lägga ner lite tid på att hjälpa dem via telefon ger trogna och lojala kunder för en lång tid framöver. Kanske kan jag få dem att vara med i nåt sammanhang och berätta mer:)

Någon som också var väldigt generös med information var Simon Sanebäck. Bred kunskap där han har testat mycket för att komma fram till rätt slutsatser.

Ett framträdande som var planerat var Jimi Wikman som pratade om neurowebbdesign. Kort sagt så handlar det om design som påverkar oss på ett sätt som vi är omedvetna om och även om vi blir medvetna om det så reagerar vi på samma sätt. Nu förklarade jag säkert helt fel men jag rekommenderar er lyssna till honom om ni ska på Distanshandelsdagen i Borås i november.

Till sist vill jag säga, Tack till alla som bidrog och till er som arrangerade emeet. Ett gäng som har e-handelshjärtat på rätta stället.